VCA VOL

Speciaal voor operationeel leidinggevenden in de bouw- en aannemingswereld is een VCA VOL diploma voorschrift. Datzelfde geldt als je een VCA gecertificeerd bedrijf of als ZZP’er als zodanig opereert. In al deze gevallen dient er een VCA VOL diploma overlegd te worden.

Na een succesvolle afronding van de opleiding VCA VOL ben je volledig bekwaam om:

➢ de veiligheid en gezondheid van jezelf en alle medewerkers te waarborgen
➢ rekening te houden met de gestelde milieueisen
➢ een volwaardig aanspreekpunt te zijn voor zowel management als opdrachtgevers
Maak een afspraak
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

VCA VOL in 1 dag

Wij verzorgen de VCA VOL cursus élke maand. Dat doen we in ons eigen, goed uitgeruste trainingscentrum mét lunchroom. Ook is de VCA VOL incompany op een locatie naar keuze mogelijk. Aansluitend volgt direct een examen, waardoor het VCA VOL diploma in één dag behaald kan worden. Het diploma geeft vrijstelling voor het VCA BASIS diploma.

Geldigheidsduur VCA VOL diploma

Een VCA VOL diploma is 10 jaar geldig. Het diploma wordt geregistreerd in de landelijke VCA databank. Aangezien een VCA VOL diploma een lange geldigheidsduur heeft, worden er hoge eisen aan de kwaliteitsnormen gesteld. Een goede voorbereiding op de VCA VOL is dan ook een must. Daarom werkt FAF-Training uitsluitend volgens de richtlijnen van de overkoepelende organisaties. En dus werken we uitsluitend met examinatoren die door deze organisaties zijn goedgekeurd.

Een geslaagd VCA VOL examen

Omdat het VCA VOL diploma 10 jaar geldig is, zijn ook de exameneisen streng. Er is sprake van verschillende vraagvormen, een minimale score en een tijdslimiet. Een goede theoriebeheersing is dus van groot belang. Omdat FAF-Training de richtlijnen van de overkoepelende organisaties nauwgezet opvolgt, verzeker je jezelf van een goede voorbereiding. Onze mensen begeleiden je naar het doel: een geslaagd VCA VOL examen.

Geef je op voor VCA VOL

We zijn kennisdeler in plaats van louter kennisgever. ‘Samen’ is ons motto. Samen met onze ervaren en bovenal enthousiaste instructeurs. Mensen die er telkens met plezier in slagen dat jij jouw doel haalt.

Onze VCA opleidingen voldoen aan de hoogste norm van kwaliteit en veiligheid. Datzelfde geldt voor ons modern uitgeruste opleidingscentrum.

✓ Ervaren, gekwalificeerde trainers
✓ VCA VOL cursus op elke gewenste locatie
✓ VCA VOL opleidingen voldoen aan eisen Ministerie SZW
✓ VCA VOL cursusmateriaal volgens laatste toetsingsnormen
Gekwalificeerde instructeurs
In company specialist
Modern trainingscentrum
Cursus op maat
  • Rijen
  • 0161 - 23 33 63
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.