Skip to main content
peciaal voor operationeel leidinggevenden in de bouw- en aannemingswereld is een VCA VOL-diploma voorschrift

VCA VOL

Wil je kunnen bouwen op veiligheid? VCA is dé norm in veilig, gezond en duurzaam werken. Speciaal voor operationeel leidinggevenden in de bouw- en aannemingswereld is een VCA VOL-diploma voorschrift. Datzelfde geldt als je een VCA gecertificeerd bedrijf of als ZZP’er als zodanig opereert. In al deze gevallen dient er een VCA VOL-diploma overlegd te worden. Doe relevante kennis over veiligheid, gezondheid en milieu op tijdens de cursus. Na een succesvolle afronding van de opleiding VCA VOL ben je volledig bekwaam om:

✓ De veiligheid en gezondheid van jezelf en alle medewerkers te waarborgen
✓ Rekening te houden met de gestelde milieueisen
✓ Een volwaardig aanspreekpunt te zijn voor zowel management als opdrachtgevers
Maak een afspraak
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Een geslaagd VCA VOL-examen

Omdat het VCA VOL-diploma tien jaar geldig is, zijn ook de exameneisen streng. Er is sprake van verschillende vraagvormen, een minimale score en een tijdslimiet. Een goede theoriebeheersing is dus van groot belang. Omdat FAF-Training de richtlijnen van de overkoepelende organisaties nauwgezet opvolgt, verzeker je jezelf van een goede voorbereiding. Onze mensen begeleiden je naar het doel: een geslaagd VCA VOL examen.

Iedere maand een VCA VOL-cursus

Wij verzorgen de VCA VOL-cursus élke maand. Dat doen we in ons eigen, goed uitgeruste trainingscentrum mét lunchroom. Ook is de VCA VOL incompany op een locatie naar keuze mogelijk. Aansluitend volgt direct een examen, waardoor het VCA VOL-diploma in één dag behaald kan worden. Het diploma geeft vrijstelling voor het VCA BASIS-diploma.

Als veiligheidsteam zien we onszelf als kennisdeler. Het accent ligt dus bij onze VCA-cursussen op ‘samen’. Bij een VCA-opleiding gaan we dus samen proactief aan de slag. Professioneel en met plezier. Dat doen we met onze ervaren en bovenal erkende instructeurs. Onze mensen hebben passie voor hun vak. En dat beleef je.

Geef je op voor VCA VOL

We zijn kennisdeler in plaats van louter kennisgever. ‘Samen’ is ons motto. Samen met onze ervaren en bovenal enthousiaste instructeurs. Mensen die er telkens met plezier in slagen dat jij jouw doel haalt.

Onze VCA opleidingen voldoen aan de hoogste norm van kwaliteit en veiligheid. Datzelfde geldt voor ons modern uitgeruste opleidingscentrum.

✓ Ervaren, gekwalificeerde trainers
✓ VCA VOL cursus op elke gewenste locatie
✓ VCA VOL opleidingen voldoen aan eisen Ministerie SZW
✓ VCA VOL cursusmateriaal volgens laatste toetsingsnormen