VCA Cursus: VCA Basis

Wanneer u in uw eigen bedrijf of voor een ander bedrijf risicovolle werkzaamheden uitvoert, dan moet u in veel gevallen beschikken over een VCA Basis diploma. Hiermee toont u aan dat u voldoende relevante kennis over veiligheid, gezondheid en milieu hebt. Kennis die van pas komt indien u bijvoorbeeld constructie- of onderhoudswerkzaamheden pleegt op bouwterreinen, in fabrieken of bij installaties. Het VCA Basis diploma wordt onder andere gevraagd binnen de groenvoorziening, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde en civiele techniek.

Haal uw VCA Basis in één dag

VCA is niet wettelijk verplicht. De werkgever of de opdrachtgever bepaalt of u over een VCA Basis diploma moet beschikken. FAF-Training verzorgt de VCA Basis cursus regelmatig en stelt u als deelnemer in staat om in één dag de VCA Basis cursus te volgen én het examen af te leggen. Wij bieden deze cursus aan op onze eigen locatie, maar kunnen deze ook incompany verzorgen.

Goed voorbereid op uw VCA Basis examen

Een VCA Basis diploma is maar liefst 10 jaar geldig en bij het behalen van uw diploma, wordt u in de landelijke VCA databank geregistreerd. Gelet op de lange geldigheidsduur van deze certificatie, wordt de kwaliteitsnorm van het VCA Basis examen zo hoog mogelijk gehouden. Een goede voorbereiding is dan ook vereist. FAF-Training werkt daarom volgens de richtlijnen van de overkoepelende organisaties en werkt uitsluitend met examinatoren die door deze organisaties zijn goedgekeurd.

Redenen om voor FAF Training te kiezen

 

Ervaren, gekwalificeerde trainers

VCA Basis cursus op elke gewenste locatie

Opleidingen voldoen aan eisen ministerie SZW

Cursusmateriaal volgens laatste toetsingsnormen

Schrijf u nu in voor de VCA Basis cursus!

7 + 12 =