VCA Cursus: VCA VOL

Indien u operationeel leidinggevende bij een aannemer of een VCA gecertificeerd bedrijf bent, dient u over het VCA VOL diploma te beschikken. Werkt u als ZZP’er in bovenstaande situatie? Ook dan moet u een VCA VOL diploma kunnen overleggen. Met deze kennis bent u immers optimaal in staat om de veiligheid en gezondheid van uzelf en uw medewerkers te waarborgen en rekening te houden met de gestelde milieu eisen. Tevens bent u hiermee een volwaardig aanspreekpunt voor het management en opdrachtgevers.

Uw VCA VOL diploma in één dag behalen

Ontstaat er een nieuwe situatie op uw werk of vraagt uw nieuwe opdrachtgever om het VCA VOL diploma? Wij verzorgen de VCA VOL cursus elke maand. Dat doen we in ons eigen, goed uitgeruste trainingscentrum mét lunchroom of incompany op een locatie naar keuze. Aansluitend op deze 1-daagse cursus doet u examen, waardoor u uw VCA VOL diploma in één dag kunt behalen. Bovendien krijgt u met dit diploma vrijstelling voor het VCA Basis diploma.

Een goede voorbereiding op uw VCA VOL examen

Omdat uw VCA VOL diploma, net als het VCA Basis diploma, 10 jaar geldig is, moet u er wel wat voor doen om deze te bemachtigen. Zo heeft u te maken met verschillende vraagvormen, een minimale score en een tijdslimiet. Een goede beheersing van de theorie is dus van groot belang. Daarom volgen wij de richtlijnen van de overkoepelende organisaties en werken we uitsluitend met examinatoren die door deze organisaties zijn goedgekeurd.

Bij FAF-Training bent u verzekerd van

Deskundige, gekwalificeerde trainers

VCA VOL cursus op een locatie naar keuze

Opleidingen voldoen aan eisen ministerie SZW

Studiemateriaal gebaseerd op de laatste toetsingsnormen

Schrijf nu in voor de VCA VOL cursus!

8 + 3 =