VCA Cursus

Wil je kunnen bouwen op veiligheid? VCA is dé norm in veilig, gezond en duurzaam werken. Hoewel een VCA cursus wettelijk niet verplicht is, wordt het in de praktijk vaak wel als een basiseis gezien. Vooral wanneer er risicovolle werkzaamheden worden uitgevoerd. Als werkgever of opdrachtgever bepaal je dus zélf of iemand een VCA opleiding met goed gevolg moet hebben afgerond. Ook als er in opdracht van een ander bedrijf risicovolle werkzaamheden worden uitgevoerd, moet er in veel gevallen een VCA basis diploma overlegd kunnen worden.

Om relevante kennis over veiligheid, gezondheid en milieu op te doen, is een VCA cursus een must. Na een succesvolle afronding van de VCA cursus beschikt je medewerker over verschillende veiligheidscompetenties. Daar kan jij op bouwen.

Maak een afspraak

Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Soorten VCA cursus

Onze VCA cursus onderscheiden we in twee cursussen:

• VCA Basis: na afloop van de cursus en een afrondend examen beschikt de cursist over een basisveiligheid VCA
• VCA Vol: na het VCA Vol examen is de cursist volledig bevoegd als operationeel leidinggevende in de bouw- en aannemingswereld

VCA cursus op locatie

We worden gewaardeerd vanwege onze incompany opleidingen. VCA cursussen kunnen dus ook in eigen arbeidsomgeving gevolgd worden. FAF-Training komt dus naar bedrijven toe. Dat scheelt arbeidsuren en reiskosten voor onze klanten. Bovendien draagt het positief bij aan de beleving. Op eigen terrein komt een VCA cursus namelijk nóg meer tot leven.

Waarom voor FAF-Training kiezen?

Als veiligheidsteam zien we onszelf als kennisdeler. Het accent ligt dus bij onze VCA cursussen op ‘samen’. Bij een VCA opleiding gaan we dus samen proactief aan de slag. Professioneel en met plezier. Dat doen we met onze ervaren en bovenal erkende instructeurs. Onze mensen hebben passie voor hun vak. En dat beleef je.

Onze trainingen en cursussen voldoen aan de hoogste graad van kwaliteit en veiligheid. Datzelfde geldt voor de inrichting en mogelijkheden van ons modern uitgeruste trainingscentrum. FAF-Training werkt volledig volgens de richtlijnen van de overkoepelende organisaties. Ook werken we uitsluitend met examinatoren die door deze organisaties zijn goedgekeurd.

✓ Ervaren, gekwalificeerde trainers
✓ VCA cursus op elke gewenste locatie
✓ VCA opleidingen voldoen aan eisen Ministerie SZW
✓ Cursusmateriaal volgens laatste toetsingsnormen
Gekwalificeerde instructeurs
In company specialist
Modern trainingscentrum
Cursus op maat
  • Rijen
  • 0161 - 23 33 63
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.