Skip to main content
Dankzij de opleiding kleine blusmiddelen weten medewerkers wél hoe zij een blusmiddel op de juiste manier toepassen

Cursus kleine blusmiddelen

Elke brand is anders. Bovendien, niet iedereen weet hoe je met blusmiddelen om dient te gaan. Tenzij je brandweerexpert ben, is het niet je dagelijkse werk. Daarom bieden wij de cursus kleine blusmiddelen aan. Dankzij de opleiding kleine blusmiddelen weten medewerkers wél hoe zij een blusmiddel op de juiste manier toepassen. Zo zijn jouw medewerkers elke brand meester!

In het kader van brandbestrijding heeft elk bedrijf voorzieningen ten behoeve van bedrijfshulpverlening in huis. Dat is een wettelijk voorschrift. Daarom beschikt elk bedrijf over kleine blusmiddelen. In onze cursus kleine blusmiddelen leren we om ze juist te gebruiken. Zeker in geval van nood, waarbij elke seconde telt.
Maak een afspraak
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Uit de brand met cursus kleine blusmiddelen

Kleine blusmiddelen gebruik je om enerzijds de brand te bestrijden. Anderzijds zet je kleine blusmiddelen in om verdere uitbreiding van brand te voorkomen. Schadebeperking dus. Tijdens de cursus kleine blusmiddelen ervaren jouw medewerkers hoe het is om een brand te blussen. Ze leren onder meer welke typen brand er bestaan. En welke blusmiddelen voor welke brand geschikt zijn. Bovendien leren ze hoe ze kleine blusmiddelen effectief kunnen inzetten.

FAF-Training werkt uitsluitend met ervaren brandweerinstructeurs uit de praktijk. Wij zijn elke brand meester. Daarom kunnen wij met behulp van onze trainingsvrachtwagen op jouw bedrijfslocatie diverse praktijksituaties nabootsen. We simuleren en stimuleren. Want de realistische situaties die zich daadwerkelijk in het bedrijf kunnen voordoen voelen levensecht. En dus komt iedereen in actie!

Cursus kleine blusmiddelen volgen?

Het is mogelijk om, al dan niet individueel, bij ons de opleiding kleine blusmiddelen te volgen. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Raadpleeg voor tijden en data onze cursusagenda. Of neem, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op. Onze opleidingen voldoen vanzelfsprekend aan de hoogste veiligheidsgraad.

Met ons modern praktijkgericht trainingscentrum zijn we van alle gemakken voorzien. Dat geldt ook voor onze lunchroom. Zo zorgen we dat het niemand aan iets ontbreekt.