Skip to main content
Situaties van buitenaf hebben invloed op élke organisatie

Crisismanagement

Situaties van buitenaf hebben invloed op élke organisatie. Ze kunnen je dan ook buitengewoon hard treffen. Crisismanagement leert je om snel het hart van jouw organisatie te redden. Want tijdens een crisis wordt jouw organisatie geconfronteerd met onrust, onzekerheid en voortdurend snel veranderende omstandigheden. Zie dan maar onder hoge tijdsdruk verstandige en verantwoorde besluiten te nemen. Met crisismanagement lukt je dit wél en ben je elke procesverstoring dus snel de baas.
Maak een afspraak
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Waarom crisismanagement

Wat moet je als organisatie doen als een grote brand al dan niet gedeeltelijk de productie stillegt? Goed crisismanagement leert je proces reddend te opereren en de schade te beperken. Wat dient er te gebeuren als er persoonsgegevens op straat liggen? Dankzij onze cursus crisismanagement leer je te handelen bij bijvoorbeeld een datalek. En hoe moet je omgaan als jouw organisatie negatief het nieuws haalt? Onze cursus crisismanagement heeft alle tools in huis om pers en media te woord te staan.

Met crisis management leren we je voorbereid te zijn op tal van noodsituaties. Door een kundige planvorming, protocollen en trainingen leren we jouw organisatie bedacht te zijn op dergelijke onaangename gebeurtenissen.

Crisismanagement de baas

FAF-Training helpt jouw organisatie met het totale voorbereidingspakket. We richten ons vooral op preventie. Als organisatie wil je namelijk nooit te maken krijgen met een calamiteit of noodsituatie. Voorkomen is daarom ons motto. Mocht het jouw organisatie tóch treffen, met goed crisis management ben je direct ‘in control’. En dus de organisatie snel weer de baas.

Crisismanagement op elk terrein

Bij FAF-Training zijn we dynamisch en flexibel. In ons modern en goed uitgeruste trainingscentrum bootsen we realistische situaties en calamiteiten na. Ook is onze cursus crisismanagement volledig incompany te volgen. Onze cursus kan dus in de eigen organisatieomgeving gevolgd worden. Wij hebben meerdere mobiele trainingsunits inclusief alle benodigde materialen. Zo bespaar je tijd, reiskosten en beleef je een natuurgetrouwe koppeling met de eigen praktijksituatie.