Skip to main content
FAF Training verzorgt trainingen en cursussen in Rijen en Hilvarenbeek

Overige cursussen

Als partner in veiligheid doen wij alles voor een veilige arbeidsomgeving. Hoewel het opleiden van personeel in dit kader vaak een wettelijke plicht is, is het van levensbelang. Onze erkende instructeurs helpen daarbij. Maak daarom kennis met ons levendige cursusaanbod.

Als veiligheidsexpert zien we onszelf vooral als kennisdeler. Het accent ligt dus bij onze cursussen op ‘samen’. Plezier is dus ons motto. Dat doen we met onze ervaren instructeurs. Mensen met het juiste gevoel voor hun vak. Met een hoge slagingsgraad tot gevolg.

Onze trainingen en cursussen voldoen aan het hoogste veiligheidsniveau. Als drager van het NIBHV keurmerk voldoen we aan strenge eisen. Toch is het vooral ons eigen ambitiegevoel dat ons scherp houdt. In ons modern trainingscentrum simuleren we levensechte scenario’s. Worden de cursussen in ons trainingscentrum gevolgd? Dan zal een geheel verzorgde lunch allerminst ontbreken.
Maak een afspraak
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Incompanyservice

Bij het opleiden van werknemers zijn de gemiste arbeidsuren de grootste kostenpost. En dus maken onze ambassadeurs dankbaar gebruik van onze incompanyservice. We opereren op diverse terreinen en in tal van branches. Werknemers worden zo in een korte tijd op de werkvloer gecertificeerd. Datzelfde geldt voor de mogelijkheid tot her certificeren. Dankzij onze incompanytarieven hebben onze klanten tegelijkertijd voordeel van lagere cursuskosten.

Maak kennis met ons overig cursusaanbod

✓ Cursus beheerder brandmeldinstallaties
✓ Cursus kleine blusmiddelen
✓ Cursus veilig werken in besloten ruimten
✓ Cursus heftruckcertificaat
✓ Cursus hoogwerker certificaat

Cursus beheerder brandmeldinstallaties

Verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en controle van brandmeldinstallaties? Binnenkort een aanstelling tot beheerder brandmeldinstallatie? Wij helpen je uit de brand. Deze cursus leert je om de installatie in de staat van oplevering te houden. Na een cursus beheerder brandmeldinstallaties ben je volledig bekwaam.

Cursus kleine blusmiddelen

Brand meester?! Tenzij je brandweerprofessional ben, is dit niet je dagelijkse werk. Volg daarom onze cursus kleine blusmiddelen. Dankzij deze opleiding weten medewerkers wél hoe zij een blusmiddel op de juiste manier moeten toepassen.

Cursus veilig werken in besloten ruimten

Ook om veilig te kunnen werken in besloten ruimten heeft de wetgever regels gesteld. Dat komt omdat deze ruimten niet voor een normaal verblijf bedoeld zijn. Om die reden is er de opleiding veilig werken in besloten ruimten. Leer alles over zuurstofmeting, mangatwachten en meer.

Cursus heftruckcertificaat

Dagelijks gebeuren er ongelukken met vorkheftrucks en reachtrucks. Al enige ervaring met het besturen en bedienen van een heftruck of reachtruck? En nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Of dient het certificaat verlengd te worden? Mogelijk heb je door een incident minder zelfvertrouwen gekregen? Volg dan onze opleiding!

Cursus hoogwerker certificaat

Werken op een hoogwerker is riskant. Daarom is het hoogwerker certificaat verplicht. Behaal daarom snel het hoogwerker certificaat! Het certificaat is 5 jaar geldig en voldoet aan alle eisen van Arbo en verzekeraars.