Cursus kleine blusmiddelen

Elk bedrijf dient voorzieningen ten behoeve van bedrijfshulpverlening te hebben. Zo beschikt elk bedrijf wel over kleine blusmiddelen om brand te bestrijden en uitbreiding van brand te voorkomen. Het is echter niet vanzelfsprekend dat uw medewerkers ook weten hoe ze met deze blusmiddelen om moeten gaan. Zeker niet in geval van nood, waarbij het van essentieel belang is dat het juiste blusmiddel op de juiste manier wordt ingezet.

Tijdens de cursus kleine blusmiddelen

Tijdens de cursus ‘Omgaan met kleine blusmiddelen’, stellen we uw medewerkers in de gelegenheid om te ervaren hoe het is om een brand te blussen. Ze leren welke typen brand er bestaan, welke blusmiddelen voor welke brand geschikt zijn en hoe ze deze kleine blusmiddelen kunnen inzetten.

Waarom voor FAF-Training kiezen?

FAF-Training werkt uitsluitend met ervaren brandweerinstructeurs uit de praktijk. Daarnaast kunnen wij met behulp van onze trainingsvrachtwagen op uw locatie diverse praktijksituaties nabootsen. Realistische situaties die daadwerkelijk in uw bedrijf kunnen voorkomen, zodat uw medewerkers optimaal op incidenten zijn voorbereid.

Schrijf u nu in voor onze cursus kleine blusmiddelen!

9 + 11 =