Cursus Hoogwerker

Om een hoogwerker veilig te kunnen en mogen bedienen dient u 18 jaar of ouder te zijn en over een certificaat te beschikken. Dit certificaat moet elke vijf jaar worden verlengd. Met onze cursus ‘Veilig werken met de hoogwerker’, kunt u dit certificaat behalen dan wel verlengen. In één dag worden alle gevaren van het werken met een hoogwerker behandeld en doet u alle benodigde kennis (opnieuw) op.

Aan de slag met de praktijk en theorie

De cursus bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Tijdens het theoriegedeelte komen onder andere wet- en regelgeving, de verschillende soorten hoogwerkers, het onderhoud en de veiligheid van hoogwerkers aan bod. In de praktijk gaan we samen aan de slag met de lastbehandeling en het bedienen en manoeuvreren van een hoogwerker. Elk onderdeel duurt circa drie uur en wordt met een examen afgesloten.

Wat wordt van u verwacht?

Het theoriegedeelte van de cursus is niet alleen maar consumeren. Door middel van een levendige presentatie van de lesstof wordt u gestimuleerd om een actieve leerhouding aan te nemen, zodat u optimaal op het examen voor het hoogwerker certificaat bent voorbereid.

Schrijf u nu in voor onze cursus hoogwerker!

6 + 8 =