Reanimatiecursus

Om bij een hartstilstand adequaat te kunnen handelen is een reanimatiecursus een must. Onze reanimatiecursus leert je op de juiste manier te reanimeren. Dankzij onze cursus reanimeren herken je tijdig de signalen van een hartstilstand. Ook leer je tot welke acties je over dient te gaan. Je leert dus hoe je moet reanimeren. Ook leer je in welk tempo je dit moet doen. En je leert hoe je een AED aansluit en bedient. Kortom, met een cursus reanimeren leer je alle stappen die je bij een hartstilstand moet nemen. In onze reanimatiecursus worden onderstaande technieken uitgebreid behandeld.

• Manuele hartmassage
• Inzet van Automatische Externe Defibrillator (AED)
Maak een afspraak
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Cursus reanimeren kun je leren

Steeds meer mensen pleiten voor het volgen van een reanimatiecursus. Want, reanimeren is van levensbelang. Het is bewezen dat tijdig reanimeren de overlevingskansen van slachtoffers vergroot. Daarom zijn openbare gebouwen, sport- en recreatiecentra steeds vaker uitgerust met AED’s.

Een reanimatiecursus vraagt slechts vier uurtjes tijd. Een kleine investering als je beseft dat je tijd voor die ander redt. Op oefenpoppen leer je groepsgewijs alle reanimatiestappen. Ook maak je gebruik van onze oefen-AED. Na afloop van de reanimatiecursus ontvang je het officiële certificaat van deelname.

We hebben hart voor elkaar! Om die reden worden onze reanimatiecursussen frequent gegeven. Want, we zijn ons ervan bewust dat elke seconde telt. Daarbij volgen wij de richtlijnen van De Nederlandse Reanimatieraad, een samenwerkingsverband van onder meer De Nederlandse Hartstichting.

Wat kost een reanimatiecursus

Als je een mensenleven kunt redden, is de investering minder van belang. Met slechts een paar tientjes red je levens. Aanvullend verzekerd? Veel zorgverzekeraars vergoeden het volgen van een reanimatiecursus. Vaak staat dit onder ‘preventieve cursus’ of ‘preventieve zorg’ in de verzekeringspolis aangegeven.

Geef je op

Onze erkende kaderinstructeurs verzorgen de reanimatiecursus volgens de richtlijnen van De Nederlandse Reanimatieraad. Dat doen ze op een plezierige vakkundige manier. Reanimeren is niet moeilijk. Iedereen kan het leren. Elk hart verdient een reanimatiecursus. Geef je op en wordt misschien burgerhulpverlener!
Gekwalificeerde instructeurs
In company specialist
Modern trainingscentrum
Cursus op maat
  • Rijen
  • 0161 - 23 33 63
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.