Kinder EHBO

Kinderdagverblijf, school, gastouderbedrijf of recreatiebedrijf? Kinder EHBO is dan een must. Kinderen zijn namelijk de wereld aan het ontdekken. Ze zijn nieuwsgierig, volop in ontwikkeling en herkennen vaak nog geen gevaar. Een ongeluk zit ‘m dan ook in een klein hoekje. Een bloedneus of gescheurde lip? Een geschaafde knie? Ook een speelrek is vaak getuige van een sterk staaltje acrobatiek en vele valpartijen. Dan is enkel een aai over de bol niet genoeg. Daarom verzorgen wij de ééndaagse cursus Kinder EHBO.

Als losstaande module van Het Oranje Kruis kun je de cursus Kinder EHBO op twee manieren volbrengen:

• Als extra module op je EHBO diploma, of
• Als certificaat Kinder EHBO. De cursus Kinder EHBO is speciaal bedoeld voor eerste hulp aan jonge kinderen, van baby tot en met puber. Deze cursus Kinder EHBO is wettelijk verplicht voor kinderdagverblijven en gastouders.
Maak een afspraak
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Wat leer je met kinder EHBO?

In de eerste minuten na een ongeluk maakt het verlenen van eerste hulp een wezenlijk verschil. Daarom besteden we tijdens de opleiding Kinder EHBO extra aandacht aan de vitale functies van kinderen. Tijdens de Kind EHBO cursus gaan we dieper in op de meest voorkomende verwondingen en ziektebeelden. Een bloedneus, schaafwond, verstuiking of gebroken pols? Je leert het met de cursus Kinder EHBO. Ook passeren de minder vaak voorkomende situaties de revue.

Kinder EHBO binnen 1 dag

Ook onze Kinder EHBO cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van de erkende instanties. De opleiding Kind EHBO wordt door erkende kaderinstructeurs verzorgd. Zij zijn speciaal opgeleid als Instructeur Eerste Hulp aan Kinderen. Onze kaderinstructeurs zijn erkend door Het Oranje Kruis, Het Rode Kruis en het NIBHV. De module Kinder EHBO is te volgen in slechts één dag.

Mogelijk op elke locatie

Cursisten zijn bij ons van harte welkom in ons modern uitgeruste trainingscentrum. De cursus Kinder EHBO liever op locatie volgen? Dat kan! In overleg komen onze instructeurs op school, op kinderdagverblijven en elke andere gewenste locatie.
Gekwalificeerde instructeurs
In company specialist
Modern trainingscentrum
Cursus op maat
  • Rijen
  • 0161 - 23 33 63
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.