Eerste hulp bij een EHBO Cursus

Een bedrijfsongeval, en dan? Wie levensreddend wil kunnen handelen volgt een EHBO cursus. Ook bij kleinere ongelukjes evenals wondverzorging komt een cursus EHBO goed van pas. Ons team biedt eerste hulp bij het volgen van een EHBO opleiding. Want ongelukken gebeuren dagelijks. Thuis én op het werk. Het is geruststellend als je weet wat je moet doen om eerste hulp te verlenen.

Veel mensen weten niet hoe ze moeten handelen bij brandwonden. Mág je koelen met water? En moet je kleding bij een brandwond verwijderen of niet? Wat moet je doen als een collega duizelig wordt of dreigt te stikken? Weet jij hoe je moet handelen als iemand een stuk van zijn vinger kwijtraakt? FAF-Training verzorgt daarom een tweedaagse EHBO cursus die je met een erkend examen afsluit.

Maak een afspraak

Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Inhoud van de EHBO cursus

EHBO, de woorden zeggen het al: je leert om Eerste Hulp Bij Ongelukken te verlenen. Tijdens de cursus EHBO gaan we dieper in op het zorgen voor de veiligheid van het slachtoffer, omstanders en jouw eigen veiligheid. Ook leren we je het slachtoffer te beoordelen en ziektebeelden te herkennen. Bovendien leert een EHBO cursus je op de juiste manier te communiceren met de hulpdiensten. Zo alarmeer je de hulpdiensten op een accurate en adequate wijze.

De EHBO cursus leert je:

➢ levensreddend te handelen
➢ ziektebeelden te herkennen
➢ alles over letsels
➢ alles over verwondingen

Daarnaast gaan we aan de slag met reanimatievaardigheden, inclusief het gebruiken van de AED (Automatische Externe Defibrillator).

Daarom een EHBO cursus van FAF-Training

Onze erkende kaderinstructeurs verzorgen de EHBO cursussen volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis en Het Rode Kruis. Deze erkende instanties zijn leidend in de kennis en kunde van EHBO. Examens worden om die reden door een examenteam van Het Oranje Kruis afgenomen. Daarnaast trainen we met Lotus slachtoffers, zodat er levensechte situaties en bedrijfsongevallen worden nagebootst. Dit helpt bij het herkennen van verschillende ziektebeelden en verwondingen. En dat komt de kwaliteit van de EHBO cursus ten goede.

Het erkend EHBO diploma geeft aan dat de kennis en vaardigheden op het terrein van Eerste Hulp voldoen aan de door Het Oranje Kruis gestelde eisen van bekwaamheid. Door het diploma elke twee jaar te her certificeren behoudt het zijn geldigheid. In het bezit van een geldig EHBO diploma van Het Oranje Kruis? Dan ben je bij het verlenen van eerste hulp automatisch verzekerd tegen aansprakelijkheid.

EHBO cursus volgen?

Vanaf 16 jaar mag iedereen een EHBO cursus volgen en daar examen in afleggen. Jonger dan 16? Met toestemming van de ouder of wettelijk vertegenwoordiger is deelname vanaf 12 jaar toegestaan. Wel geldt hiervoor een speciale examenaanvraag, die wij voor je kunnen verzorgen. Indien gewenst geven wij EHBO cursus op locatie. Vraag vrijblijvend naar informatie en onze incompanytrainingen.
Gekwalificeerde instructeurs
In company specialist
Modern trainingscentrum
Cursus op maat
  • Rijen
  • 0161 - 23 33 63
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij bellen je graag terug

Snel navigeren

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Invalid Input

Copyright © faf-training.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites