Cursus Kind EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken)

Kinderen zijn nieuwsgierig, volop in ontwikkeling en zien helaas niet altijd elk gevaar. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. Bijvoorbeeld op school. Of op het kinderdagverblijf. Daarom verzorgen wij de ééndaagse cursus Kind EHBO, een aparte module van het Oranje Kruis die je op twee manieren kunt halen: als extra module op je EHBO diploma of als certificaat Kind EHBO. De cursus Kind EHBO is speciaal bedoeld voor eerste hulp aan jonge kinderen, van baby tot en met puber, en is verplicht voor kinderdagverblijven en gastouders.

Wat wordt er tijdens de Kind EHBO cursus behandeld?

De welbekende schaafwond, wie kent ‘m niet? Tijdens de Kind EHBO cursus gaan we dieper in op alle veel voorkomende (en minder vaak voorkomende) verwondingen en ziektebeelden bij kinderen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de vitale functies van kinderen. Immers, met het verlenen van eerste hulp kunt u in de eerste minuten na een ongeluk een wezenlijk verschil maken.

Daarom volgt u een Kind EHBO cursus via FAF-Training

Onze Kind EHBO cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van de erkende instanties (Oranje kruis, Rode kruis en NIBHV). De cursus wordt door erkende kaderinstructeurs (speciaal opgeleid als instructeur eerste hulp aan kinderen)  verzorgd. De module Kind EHBO volgt u in slechts één dag.

Schrijf u nu in voor de cursus Kind EHBO!

15 + 14 =