Cursus EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken)

Ongelukken gebeuren dagelijks. Klein en groot. Thuis maar ook op het werk. Bijvoorbeeld met een directe collega. Ongelukken waar vaak medische hulpverlening bij nodig is. In zo’n geval is het geruststellend om te weten wat u moet doen om eerste hulp te verlenen. FAF Training verzorgt een tweedaagse EHBO cursus die u met een examen afsluit.

Wat komt er tijdens de EHBO cursus aan bod?

Tijdens de cursus EHBO gaan we dieper in op het zorgen voor veiligheid van het slachtoffer, omstanders en de eigen veiligheid, het beoordelen van het slachtoffer, het alarmeren van de hulpdiensten en het verlenen van eerste hulp bij onder andere:

  • Levensreddend handelen
  • Ziektebeelden
  • Letsels
  • Verwondingen

Daarnaast gaan we aan de slag met reanimatievaardigheden, inclusief het gebruiken van de AED (Automatische Externe Defibrillator).

Waarom een EHBO cursus via FAF-Training?

Erkende kaderinstructeurs verzorgen de EHBO cursus volgens de richtlijnen van de erkende instanties (Oranje kruis en het Rode kruis), hét leidende instituut in Nederland dat zich met kennis en kunde van EHBO bezig houdt. Het examen wordt dan ook door een examenteam van het Oranje Kruis afgenomen. Daarnaast werken we met Lotus slachtoffers, zodat er levensechte situaties kunnen worden nagebootst. Dit helpt bij het herkennen van verschillende ziektebeelden en verwondingen. Hierdoor komt de kwaliteit van de cursus ten goede.

Schrijf u nu in voor onze cursus EHBO!

5 + 2 =