BHV herhalingscursus

Voor bedrijfshulpverleners vormen bhv-taken geen dagelijkse routine. Ze handelen enkel als er een incident is. Vaardigheden moeten over het algemeen onverwacht en zonder tijdsverlies uitgevoerd worden. Met een BHV Herhalingscursus houden bedrijfshulpverleners hun vaardigheden op peil. Zo raken ze meer en meer vertrouwd met hun taken.

Regelmatig oefenen heeft dus meerdere voordelen. Tijdens een oefening krijg je ervaring in ontruimingsprocedures en loop je tegen dingen aan die anders kunnen. Zo kom je er tijdig achter of de ontruimingsprocedures en BHV-materialen op orde zijn. Dankzij onze BHV Herhalingscursus oefen je deze vaardigheden. De BHV Herhaling baseren we op de scenario’s die binnen je organisatie kunnen optreden. Op deze manier zijn BHV Herhalingscursussen maximaal effectief.

Maak een afspraak

Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

BHV herhalingscursus wettelijk verplicht

De BHV Herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die zijn BHV basisdiploma al heeft en deze moet verlengen. Een BHV diploma kun je wettelijk enkel behouden, door het regelmatig volgen van een BHV Herhalingscursus.

Vuistregel is om jaarlijks een BHV Herhalingscursus te volgen. Zo wordt voorkomen dat eenmaal opgedane kennis snel wegzakt. Voor bedrijven waar sprake van een hoog risico geldt het advies om dit frequenter te herhalen.

De BHV herhalingscursus in de praktijk

Bedrijfshulpverleners zijn onmisbaar voor een veilige werkomgeving. Sterker nog, ze zijn van levensbelang. Om hun vaardigheden op peil te houden zijn periodieke praktijkoefeningen een must. Een BHV Herhalingscursus frist het geheugen op en daarmee de drie belangrijke hoofdtaken:

✓ het verlenen van eerste hulp bij ongevallen
✓ brandbestrijding, brandbeperking en het beperken van de gevolgen van ongevallen
✓ het, in geval van nood, alarmeren en evacueren van alle aanwezigen

Bovenstaande taken mogen over meerdere bedrijfshulpverleners verdeeld worden. Of en hoe er een taakverdeling is, bepaalt de werkgever. Zaak is dat de BHV opleiding aansluit bij de gekozen taakverdeling én bij de zogenoemde restrisico’s evenals de daaruit voortvloeiende scenario’s. Door een BHV Herhalingscursus blijft de bhv’er competent. Alleen op die manier ben je ervan verzekerd dat een bedrijfshulpverlener in noodsituaties adequaat kan handelen.

De BHV herhalingscursus op elke locatie naar keuze

Een BHV Herhaling kan op elke locatie naar keuze. Wij beschikken namelijk over meerdere mobiele trainingsunits met alle benodigde materialen. Natuurlijk is een BHV Herhaling ook in ons eigen, goed uitgeruste trainingscentrum in Rijen mogelijk. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Ook voor de lunch wordt gezorgd.

NIBHV erkend

FAF-Training volgt bewust de strenge richtlijnen en kwaliteitseisen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Zo garanderen wij een actuele cursus met up-to-date lesmateriaal, gegeven door gecertificeerde en uiterst bekwame BHV instructeurs. FAF-Training voldoet aan alle eisen die door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid worden gesteld. Dat geldt ook voor de verwerking van de afval- en blusstoffen.
Gekwalificeerde instructeurs
In company specialist
Modern trainingscentrum
Cursus op maat
  • Rijen
  • 0161 - 23 33 63
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij bellen je graag terug

Snel navigeren

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Invalid Input

Copyright © faf-training.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites