BHV basiscursus

Dankzij een BHV Basiscursus leer je levensreddend te handelen. Schadebeperking is daarbij het codewoord. Enerzijds voorkomt een BHV Basiscursus dat er slachtoffers op de werkvloer vallen. Anderzijds garandeert de actie van een bedrijfshulpverlener dat een snellere werkhervatting mogelijk wordt. Een BHV Basiscursus leert dus om de schade te beperken. Wij maken een BHV basistraining leerzaam én leuk. Zo maken we van de BHV Basiscursus een deugd.

Maak een afspraak

Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

BHV basiscursus wettelijk verplicht

In Nederland is iedere werkgever wettelijk verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren. Elk bedrijf dient minimaal één bhv’er met een BHV Basiscursus op te leiden. Datzelfde geldt voor verenigingen en stichtingen. Het aantal medewerkers dat een BHV Basiscursus certificaat dient te behalen, is afhankelijk van de risico’s binnen jouw organisatie.

Elke organisatie dient dus op calamiteiten en gevaarlijke situaties voorbereid te zijn. Dat is zowel een morele als wettelijk plicht. Bedrijfshulpverleners met een BHV Basiscursus op zak komen bij calamiteiten direct in actie. Ze bestrijden een beginnende brand of ze ontruimen een gebouw of terrein. Ook verlenen ze eerste hulp bij ongevallen. Daar waar nodig alarmeren zij de hulpdiensten.

Met een BHV Basiscursus helpt FAF-TRAINING je bewust te werken aan de veiligheid binnen jouw organisatie. Heeft jouw organisatie nog geen bedrijfshulpverlener? Start dan nu met onze BHV Basiscursus! En behaal snel het BHV-certificaat.

BHV basiscursus op elke gewenste locatie

Bij FAF-Training zijn we flexibel. Daarom bieden we meerdere opties. Kom je naar ons toe? We beschikken over een modern en goed uitgerust trainingscentrum, waar realistische situaties en calamiteiten worden nagebootst. Of komt ons team naar je toe? De BHV Basiscursus is namelijk volledig incompany te volgen. Onze BHV Basiscursus kan dus in de eigen arbeidsomgeving gevolgd worden. Wij beschikken over meerdere mobiele trainingsunits met alle benodigde materialen. Dit scheelt tijd en reiskosten. Tegelijkertijd zorgt het voor een directe koppeling met de eigen praktijksituatie. Op die manier komt een BHV Basiscursus nóg meer tot leven.

BHV basiscursus door erkend opleidingsinstituut

FAF-Training is als erkend BHV opleider drager van het NIBHV keurmerk, het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening. We voldoen daarom aan hoge eisen en worden hier regelmatig op getoetst. Los van deze toetsing is het vooral ons eigen ambitieniveau dat ons scherp houdt. Zo investeren we in de veiligheid van, en duurzame relaties met, onze opdrachtgevers. Dat vertaalt zich in de vele positieve reacties van onze ambassadeurs. Onze BHV Basiscursus wordt gemiddeld met een score van 5 uit 5 sterren beoordeeld! Daar zijn wij trots op.
Gekwalificeerde instructeurs
In company specialist
Modern trainingscentrum
Cursus op maat
  • Rijen
  • 0161 - 23 33 63
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij bellen je graag terug

Snel navigeren

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Invalid Input

Copyright © faf-training.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites