Skip to main content
BHV-basiscursus levensreddend handelen

BHV-basiscursus

Dankzij een BHV-basiscursus leer je levensreddend te handelen. Schadebeperking is daarbij het codewoord. Enerzijds voorkomt een BHV-basiscursus dat er slachtoffers op de werkvloer vallen. Anderzijds garandeert de actie van een bedrijfshulpverlener dat een snellere werkhervatting mogelijk wordt. Een basiscursus BHV leert dus om de schade te beperken. Wij maken een BHV-basistraining leerzaam én leuk. Zo maken we van de BHV-basiscursus een deugd.

Onze BHV-basiscursus kent een hoge slagingsgraad. De trainingen zijn up-to-date en kunnen op elke locatie gevolgd worden. Onze insteek is altijd om een leuke en leerzame cursus te organiseren. Onze basiscursus voldoet als erkend opleidingsinstituut van het NIBHV aan de hoogste kwaliteitseisen van Nederland.

Maak een afspraak
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Basiscursus BHV

In Nederland is iedere werkgever wettelijk verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren. Elk bedrijf dient minimaal één BHV’er met een BHV-basiscursus op te leiden. Datzelfde geldt voor verenigingen en stichtingen. Het aantal medewerkers dat een BHV-basiscursus certificaat dient te behalen, is afhankelijk van de risico’s binnen jouw organisatie.

Elke organisatie dient dus op calamiteiten en gevaarlijke situaties voorbereid te zijn. Dat is zowel een morele als wettelijk plicht. Bedrijfshulpverleners met een BHV-basiscursus op zak komen bij calamiteiten direct in actie. Ze bestrijden een beginnende brand of ze ontruimen een gebouw of terrein. Ook verlenen ze eerste hulp bij ongevallen. Daar waar nodig alarmeren zij de hulpdiensten.

Met een BHV-basiscursus helpt FAF-Training bewust te werken aan de veiligheid binnen jouw organisatie. Heeft jouw organisatie nog geen bedrijfshulpverlener? Start dan nu met onze BHV-basiscursus! En behaal snel het BHV-certificaat.

BHV basiscursus op elke gewenste locatie

Bij FAF-Training zijn we flexibel. Daarom bieden we meerdere opties. Kom je naar ons toe? We beschikken over een modern en goed uitgerust trainingscentrum, waar realistische situaties en calamiteiten worden nagebootst. Of komt ons team naar je toe? De basiscursus BHV is namelijk volledig incompany te volgen. Onze BHV-basiscursus kan dus in de eigen arbeidsomgeving gevolgd worden. Wij beschikken over meerdere mobiele trainingsunits met alle benodigde materialen. Dit scheelt tijd en reiskosten. Tegelijkertijd zorgt het voor een directe koppeling met de eigen praktijksituatie. Op die manier komt een basiscursus BHV nóg meer tot leven.

Neem contact met ons op

FAF-Training is als erkend BHV-opleider drager van het NIBHV-keurmerk, het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening. We voldoen daarom aan hoge eisen en worden hier regelmatig op getoetst. Los van deze toetsing is het vooral ons eigen ambitieniveau dat ons scherp houdt. Zo investeren we in de veiligheid van, en duurzame relaties met, onze opdrachtgevers. Dat vertaalt zich in de vele positieve reacties van onze ambassadeurs. Onze BHV-basiscursus wordt gemiddeld met een maximale score van vijf sterren beoordeeld! Daar zijn wij trots op.

Wij bieden onze diensten aan in verschillende steden en kunnen onze cursus ook op locatie geven, om de trainbare situaties nog beter aan te laten sluiten op de realiteit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

✓ BHV-cursus op locatie
✓ BHV-cursus Den Bosch
✓ BHV-cursus Breda
✓ BHV-cursus Eindhoven
✓ BHV-cursus Tilburg