BHV Cursus

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor je personeel. Mensen zijn kostbaar. Daar ben je zuinig op. Onze missie is om te zorgen voor de veiligheid van jouw werkomgeving. Dat doen we samen. Met mensen. We begeleiden je bij het vinden van de juiste BHV cursus voor jouw mensen. Zo doen we samen waar we goed in zijn.

Onze BHV cursussen en trainingen kennen een hoge slagingsgraad. Alle trainingen en cursussen zijn up to date en kunnen op elke locatie gevolgd worden. Kies uit ons modern toegerust trainingscentrum of een incompany BHV cursus op locatie. Onze filosofie is dat een BHV cursus vooral leerzaam en leuk dient te zijn.

Als erkend opleidingsinstituut van het NIBHV voldoet ons BHV cursusaanbod aan de allerhoogste kwaliteitseisen van Nederland. Ook voldoen we als keurmerkopleider aan alle eisen van kwaliteitszorg, leeromgeving, voorzieningen, leskwaliteit, en toetsing.

Maak een afspraak

Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Incompany BHV cursus

We worden gewaardeerd om onze incompany opleidingen. De incompany BHV cursus kan dus in de eigen arbeidsomgeving gevolgd worden. Onze BHV cursus hulptroepen komen dus naar je toe. Bovendien, in de eigen arbeidsomgeving komt een BHV cursus nóg beter tot zijn recht. Het draagt vooral positief bij aan de beleving. En onze klanten bespaart het tijd en reiskosten.

BHV cursus leerzaam en leuk

Bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid zit in ons bloed. Als veiligheidsexpert zien we onszelf als kennisdeler in plaats van louter kennisgever. Het accent ligt dus bij onze BHV cursus op ‘samen’. Bij een BHV training gaan we dus samen met plezier aan de slag. Dat doen we met onze erkende en ervaren instructeurs. Doeners met passie voor hun vak. En dát voel je.

Onze trainingen en cursussen voldoen aan de hoogste graad van veiligheid. In ons modern trainingscentrum simuleren we levensechte scenario’s. Ook op locatie realiseren we die beleving. Dat doen we met behulp van professioneel materieel en materiaal. Wordt de BHV training in ons trainingscentrum gevolgd? Dan zal het aan een geheel verzorgde lunch allerminst ontbreken.

Soorten BHV cursus

Bij de BHV cursus maken we onderscheid in vier cursussen:

✓ BHV basiscursus
✓ BHV herhalingscursus
✓ BHV ploegleider
✓ Ontruimingsoefening

Maatwerkcertificering

Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de werkelijke situatie van je organisatie bieden we maatwerk. Dat doen we in samenwerking met het NIBHV. Maatwerkcertificering is mogelijk bij de certificering van de basisopleiding BHV, bij losse modules evenals bij een herhaling van de opleiding.

✓ BHV cursus op locatie
✓ BHV cursus Den Bosch
✓ BHV cursus Breda
✓ BHV cursus Eindhoven
✓ BHV cursus Tilburg
Gekwalificeerde instructeurs
In company specialist
Modern trainingscentrum
Cursus op maat
  • Rijen
  • 0161 - 23 33 63
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.