Bedrijfshulpverlening: BHV Herhalingscursus

De BHV Herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die zijn BHV basis diploma al heeft en deze moet verlengen. De wetgever heeft immers bepaald dat u over een geldig BHV diploma moet beschikken. Deze kunt u geldig houden door het volgen van een BHV Herhalingscursus. In de praktijk blijkt echter dat de opgedane kennis snel wegzakt. Het is daarom aan te raden om jaarlijks een BHV Herhalingscursus te volgen. Voor sommige organisaties, met name waar sprake van een hoog risico is, valt het aan te raden om de BHV frequenter te herhalen.

De BHV Herhalingscursus op een locatie naar keuze

Hoewel u ook bij ons eigen, goed uitgeruste trainingscentrum in Rijen terecht kunt voor een BHV Herhalingstraining, zijn wij ook in staat om deze op een locatie naar keuze te verzorgen. Doordat wij beschikken over meerdere mobiele trainingsunits met alle benodigde materialen. En maakt u zich over eventuele rotzooi geen zorgen; wij voldoen aan alle eisen die door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid worden gesteld, met betrekking tot de verwerking van afval- en blusstoffen.

FAF-Training is NIBHV erkend

Het is in Nederland niet wettelijk verplicht om uw BHV Herhalingstraining bij een erkend BHV opleider te volgen. FAF-Training kiest er echter bewust voor om te werken volgens de strenge richtlijnen en kwaliteitseisen van het NIBHV ( Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening) en garandeerd daarmee dat u altijd een actuele cursus volgt met up-to-date lesmateriaal, gegeven door gecertificeerde en uiterst bekwame BHV instructeurs.

Waarom voor FAF-Training kiezen?

NIBHV erkend opleidingsinsituut

Gecertificeerde en ervaren instructeurs

Maatwerk cursusmateriaal

BHV Herhalingscursus op locatie naar keuze

Schrijf nu in voor de BHV Herhalingscursus!

4 + 12 =