Bedrijfshulpverlening: BHV Basiscursus

Je hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Als werkgever moet je dan ook goed op calamiteiten en gevaarlijke situaties zijn voorbereid. De Arbowet verplicht daarom werkgevers, stichtingen en verenigingen om minstens één BHV’er op te leiden. Heeft uw organisatie nog geen bedrijfshulpverlener(s)? Start dan nu met onze BHV Basiscursus!

Bedrijfshulpverlening op elke gewenste locatie

FAF-Training beschikt over een modern en goed uitgerust trainingscentrum, waar realistische situaties en calamiteiten kunnen worden gesimuleerd om toekomstige BHV’ers optimaal voor te bereiden. Wilt u liever op uw eigen locatie de BHV Basiscursus volgen? Geen probleem! Wij beschikken tevens over meerdere mobiele trainingsunits met alle benodigde materialen. Dit scheelt u en uw collega’s reiskosten- en tijd en het zorgt voor een directe koppeling met uw praktijksituatie.

Een erkend NIBHV opleidingsinstituut

FAF-Training is een erkend BHV opleider en draagt het keurmerk van het NIBHV, het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening. Dat betekent dat we voor langere tijd aan het NIBHV zijn verbonden, aan hoge eisen voldoen en hier op worden getoetst. Zoveel blijkt wel uit de vele positieve reacties van tevreden klanten die we op social media ontvangen. Onze BHV cursussen worden op Facebook gemiddeld met een score van 5 uit 5 sterren beoordeeld!

Waarom voor FAF-Training kiezen?

NIBHV erkend opleidingsinsituut

Gecertificeerde en ervaren instructeurs

Maatwerk cursusmateriaal

BHV Herhalingscursus op locatie naar keuze

BHV Basiscursus

11 + 9 =