Ontruimingsplattegronden

Tijdens een calamiteit is het belangrijk dat medewerkers en bezoekers de dichtstbijzijnde nooduitgang weten te vinden. Dit kan door de aanwezigheid van ontruimingsplattegronden. Volgens de wetgeving is elk bedrijf verplicht om ontruimingsplattegronden te hebben.

Op een ontruimingsplattegrond kan men aflezen: welke vluchtroutes er zijn, waar de nooduitgangen zich bevinden, waar de aanwezige blusmiddelen hangen in het pand, kortom alle zaken die van belang zijn tijdens een calamiteit staan hierop aangegeven. Het is daarom dus belangrijk de ontruimingsplattegronden hangen op plaatsen waar veel mensen aanwezig zijn. Hierbij kunt u denken aan: wachtruimtes, koffieruimtes, bij liften en in de buurt van toiletten.

Waarom kiezen voor FAF-Training?

Als u ontruimingsplattegronden door FAF-Training laat ontwikkelen voldoen de plattegronden de geldende wet- en regelgeving. Sinds januari 2013 moeten de plattegronden namelijk volgens de NEN 1414 worden opgesteld. Onze tekenaar komt bij u langs zodat hij een goed beeld heeft van uw bedrijf. Doormiddel van bouwtekeningen kunnen wij passende ontruimingsplattegronden ontwerpen.

Meer informatie? Vul hieronder uw gegevens in

6 + 4 =