Ontruimingsoefening

Home Cursus & training Ontruimingsoefening

Ontruimingsoefeningen

Door de ARBO-wet is bepaald dat elk bedrijf of instelling een goed functionerende bedrijfshulpverleningsorganisatie moet hebben. De wet zegt er niet in detail bij hoe u dat in de praktijk vorm moet geven. Maar wel staat vast dat u, als u in gebreke blijft, persoonlijk (werkgever) aansprakelijk kunt worden gesteld. Doet zich een ongeval of calamiteit voor en uw BHV-organisatie is onvoldoende, dan kunt u te maken krijgen met aanzienlijke financiële claims.

nooduit

FAF-Training is gespecialiseerd in het verzorgen van all-round opleidingen, trainingen, nascholing en (ontruimings)oefeningen op het gebied van bedrijfshulpverlening.
FAF-Training beoogt door middel van theoretisch en praktisch onderricht een optimale deskundigheid over te dragen aan de aspirant en/of gevorderde bedrijfshulpverlener.

Na het bestuderen van uw bedrijfsnoodplan met daarin opgenomen het ontruimingsplan kan FAF-Training assisteren bij het uitvoeren van uw ontruimingsoefening. Na afloop wordt de inzet geanalyseerd en doorgesproken.

Een cursus bijwonen? Kijk in onze cursusagenda!