Kleine blusmiddelen

Home Cursus & training Kleine blusmiddelen

Omgaan met kleine blusmiddelencomputrainer

In elk bedrijf behoren voorzieningen te zijn ten behoeve van bedrijfshulpverlening. Dit kan zijn om een brand te kunnen bestrijden en uitbreiding van de brand te voorkomen, maar ook om snel EHBO te kunnen verlenen.
Het spreekt voor zich dat de medewerkers weten hoe ze met deze blusmiddelen om moeten gaan. Dit lijkt makkelijk, maar hoe gebruiksvriendelijk een blusmiddel ook gemaakt is, in de praktijk blijkt dat tegen te vallen. Mensen reageren en handelen toch anders in geval van nood. Onjuist gebruik of een verkeerde keuze in het type blusmiddel kan grote gevolgen hebben.

FAF_24
FAF_18
FAF_25

Training

In noodsituaties is het van belang dat de medewerker professioneel hulp verleent. Kennis over soorten branden, de typen blusmiddelen en hoe en wanneer deze typen gebruikt moeten worden geven de medewerker een zeker gevoel als het
onverhoopt noodzakelijk wordt om te blussen tijdens een incident.
De training Omgaan met kleine blusmiddelen, geeft uw medewerker de kans om te voelen hoe het is om een brand te blussen, maar geeft hem vooral ook de ervaring hierin.
FAF-Training beschikt over ervaren Brandweerinstructeurs met veel praktijkervaring die deze training geven.
Met behulp van onze trainingsvrachtwagen is het mogelijk om op uw locatie diverse praktijksituaties na te bootsen. Bovendien wordt er getraind op situaties die in uw bedrijf kunnen voorkomen. Zo wordt uw medewerker op de beste manier getraind.

Een cursus bijwonen? Kijk in onze cursusagenda!